Плетивата – топли прегръдки в прохладните вечери

плетива модаДали идеята за пуловер през лятото придава загадъчен вид или създава друго впечатление? Сега може и вие да опитате да вмъкнете прекрасни продукти с марката през цялата година?

Плетивата никога не са излизали от мода. Тази година са особено актуални. Те присъстват и в артикулите за лятото и един от тях е ПЛЕТЕНА ДАНТЕЛЕНА РОКЛЯ. Има ги под вид на бански костюми, шалове, шапки, парео, жилетки и още много.

Актуални краски и съчетания ги правят особено модерни и харесвани от дамите с различни вкусове на обличане. Сред тях можем да открием и много етно мотиви. Какво по-прекрасно от нежната прегръдка на фино наметало за прохладните вечери.

Многообразието на плетива за лятото не спира до една и две плетки. То също е така изпъстрено с форми и съчетания, различни размери дупки и позволява съчетания с различни дрехи.

Може да се наметнете с шал тип парео в офиса, върху ризата и на мястото на сако. Може да сложите кърпа на кръста през лятото, около басейна или да използвате летен пуловер за лятото, над банския или за вечерните разходки около плажа, когато бризът е много прохладен. За по-хладните есенни вечери се доверете на модели със затворено деколте или блузон с поло.

Плетивата са практична дреха, които могат да се носят, както с деним, така и с рокля. За да завършите вашия летен стайлинг или да стегнете практично куфара за лятната ваканция, не забравяйте да вмъкнете поне една плетена дреха. С плетена шапка с широка периферия или козирка, ще добавите индивидуален закачлив вид и повече настроение.

Scroll to Top