Матраци за бебета, новородени и малки деца

Всеки родител е загрижен за здравето и правилното израстване на своето дете. Ето, защо изборът на подходящо детско креватче е с не по-малка роля.

За новородено бебе се препоръчва да спи на твърд матрак. Най-добрият пълнител за това е кокосовият. Той не е токсичен, издръжлив е и не гние. Освен това се изсушава бързо в контакт с влага. Матракът трябва да се избере точно под леглото и размера да пасва на повърхността. Така няма да се появяват издутини и деформация. Вижте за здравословни хранителни добавки.

Матраци за деца от три до шест години.

За деца над три годишна възраст може да вземете по-малко твърди матраци, изработени от кокосов орех. Важното е, че матракът да е твърд и достатъчно удобен.

Матраци за деца от шест до четиринадесет години.

За децата в тази възрастова група се препоръчва матраци с висока степен на твърдост.  Видовете легла с пружина не са най-практичният вариант, защото в тази възраст децата обичат да скачат. Спестете си това.

Цената на детските матраци

Ценовият диапазон на услуги и детски матраци се формира в зависимост от структурата, размерите, максималната граница на натоварване и качеството на материалите, както и от марка и производителя. Разходите по съвременни матраци си струват всяка вложена стотинка, защото са една дългосрочна инвестиция, която се грижи за здравето на най-важното ви – вашето дете.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll to Top