Как да си направим трапезария според фън шуй

фън шуйСпоред Фън Шуй трапезария трябва да се намира най-близо до кухнята. Тя трябва да бъде доста светла и просторна стая. Ако и на вас ви се иска да направите леки реформи в дома и ви трябват услуги по транспорт, товарни превози може да потърсите и специалисти за извозване на мебели. Ето как според фън шуй може да обновите трапезарията:

Стегнатият, тъмен и наситен цвят с прекалено много място в къщата ще привлече повече бедност и финансова несъстоятелност.

Масата не трябва да има остри ъгли и прави линии. Това е най-подходящо за кръгла или овална част от обзавеждането.

Квадратна или правоъгълна маса трябва да се покрива поне на плат, така че ъглите да останат видими. Освен това, върху маса, прозорец и врата не може да се намират на същия въображаеми линия. Задължително трябва да бъдат огледало в трапезарията. Първо, тя има за цел да удвои размера на храни и блюда на масата, като по този начин се гарантира приток на финансов просперитет и изобилие от енергия.

Второ, тя допринася за визуално разширяване на помещението, което прави още по-просторно. В допълнение, в трапезарията могат да се настанят някои основни талисмани на фън шуй.

Според Фън Шуй молци почистване на апартаменти и къщата допринася за притока на средства и помага енергията да тече положително към всеки обитател. Най-добре е да се подредят и фигурите на насекоми върху тънък конец върху полилея, който създава илюзията за трептене. Така например пеперудите символизират мъдростта на главния член на семейството, така че те трябва да присъстват в неговата спалня или офис.

Все още съществуват много различни правила и нюанси, свързани с най-благоприятно положение на шуй фън у дома. Някои от тях са пряко зависими от зодиакалните знаци и датите на раждане на членовете на семейството.

Ако сте сериозно загрижени за привличане на положителна енергия и пари в дома си, трябва час по-скоро да поканите професионален консултант на Фън Шуй, който да е в състояние бързо да определи, кое и къде да бъде разположено. Така може да сте сигурни, че промените са направени правилно и с цел привличане на положителната енергия.

Наред с това имайте и план, който се вписва най-добре. Намерете си и някой, който се занимава с изхвърляне на мебели. Така ще се избавите от всичката негативна енергия трупана с годините.

Scroll to Top