5 мита за маркетинг съдържание

Използването на маркетинг съдържание за привличане на посетители към вашия сайт е едно от нещата, за които знае вече всеки блогър и собственик на уеб сайт. Съществуват обаче редица заблуди по отношение на маркетинг съдържание. Нека разбулим някои от тях с viking:

  1. Маркетинг съдържанието е безплатно

Когато блоговете бяха новост, хората правеха впечатляващи пари, без да се правят инвестиции в реклама. Тези дни отминаха. За да бъдете забелязани, ще трябва инвестирате в социални медии и маркетинг за търсачки. Понякога става дума за много пари.

  1. Това е само онлайн нещо

Маркетингът на съдържанието не е нещо това е просто новост за интернет. Маркетинговото съдържание е най-новата иновация на добре изпитани стратегии за пари и за производство.

  1. Намерете най-ниска цена

Бихте ли търсили най-ниско платен лекар, адвокат, архитект или фризьорски салон? Можете да получите това, което плащате. Лошото съдържание може да бъде обричане на вашия бизнес. Не приемайте шанса да наемете най-ниска цена.

  1. Наемане на хора от чужбина

Работниците в чужди страни са идеални за някои работни места, но за повечето форми на маркетинг съдържание, направляват ясно. Човек, който не говори английски като свой основен език и не знае на контекста, не може да използва езика и ще прекара много време в редактиране на съдържанието. Разбира се, някои чуждестранни работници ще предоставят качествен продукт, но бъдете внимателни.

  1. Маркетинг съдържанието няма да продължи

Повечето хора се отнасят до цифрово съдържание и маркетинг при вземане на едно или друго решение, но след 7 години е добре установен дигиталният маркетинг и инструмент. Трудно е да се каже, че няма да издържи, но и не може да се предположи колко ще продължило. Разбира се, ще претърпи промени с технологиите, но докато хората продължават да четат, гледат и да слушате като форми на забавление, маркетингът, няма да умре.

Scroll to Top