3 съвета да почистите сутеренни и други части на дома

Ако не вземете под внимание гараж, таван и мазе, тези места могат да се превърнат в зловещи складове и места за развитие на всякакви вредители. Ето и някои съвети как да организирате сутерени и други части на дома.

1) Съвети за почистване на гаража.

Вашият гараж може да бъде един от най-големите части на вашия дом. Започнете, като се отървете от по-големите предмети или да ги изхвърлите. Някои майстори за демонтаж на мебели

Продава могат да са ви полезни и да съдействат, когато се налага  почистване на мазета и тавани.

В гаража може да откриете и много изхвърлени електроуреди да дарите за благотворителност, ако такива са в добро състояние.

Всичко излишно съберете в кутии и торбички, така сортирате. Вижте какво можете да намерите. Опитайте се да не задържате нещо, което не използвате или неща, които може да сте забравили, че притежавате. Шансовете да ги използвате някога може да са нулеви, а в момента просто ще отнемат пространства във вашата стая! След като сте направили изчистване на апартамент, продължете към гаража си колкото е възможно. Осигурете си най-добрите места.

2) Съвети за почистване на градина.

Чакъл, отломки и отрязани дървета и храсти могат елементарно да бъдат извозени от вашите дворове и парцели. Погрижете се вашият двор да не бъде грозен. Винаги използвайте градинарски ръкавици, за да защитилите ръцете си и да започнете да изчистите всякаква бъркотия. Може и да звучи странно, но някой нежелани отломки от чакъл или тухли, могат да влязат в нова полза, преди да изхвърлите!

3) Отстраняване на градински отпадъци

Наемете професионална помощ.

Ако сте остана време или ако не можете да получите помощ от приятели или семейството тогава може да наемете професионална помощ. Такава ще осигури и извозване до Сметище за мебели, отпадъци.

Има много услуги за уравняване, които да ви помогнат с вашите нужди, включително по почистване на дворове , оформяне на градина и повече.

Scroll to Top