Дневна стая интериорен дизайн идеи за собствениците на домашни любимци

Имате по-голям избор във вътрешните схеми за дизайн от всякога. Съвременните материали, производствени процеси, както и дизайнерски тенденции доведоха до това, което някога е било запазена марка за елита. В хола на масите на възраст, могат да са красиви, ако с времето не бъдат засегнати от нашите домашни любимци.

Само защото имате куче или котка, не означава, че не може да имате едно страхотно обзавеждане за хол, просто трябва да направите отстъпки и да работите около тях. Наемете фирма depo, когато се налага извозване на цяло старо обзавеждане.

Ето някои фантастични начини да поддържате атрактивен дизайн в стая с домашни любимци.

Декор

Стените са засегнати от животни. Може би мокро куче ще се разклаща, или котка ще надраскат тапетите с нокти. Боядисайте стените в копринена емулсия, която може да се избърсва, когато стените са мръсни. Другата полза на боята е, че е лесно за освежаване на стаите с ново палто, след няколко години. Семейства с домашни животни обикновено се нуждаят от малко украса и всичко е готово.

Мебели

Има ли вашият диван най-добрите гаранции срещу замърсявания и петна по плата? Дивани от кожа са най-доброто решение. Те са издръжливи както и да за лесно избърсване и няма какво да се хване по ноктите на животните, когато се катерят.

Подови настилки

Ламинираният паркет е идеално подходящ за домашна обстановка с домашни любимци. Килимът в крайна сметка ще започне да мирише на животните и ще пропие следите от мръсни лапите. Той е много привлекателен материала и избор за дизайнери, когато създават съвременна стая. Почистването е лесно с вакуум, четка или парцал, толкова досадни домашни косми вече няма да са проблем. Страдащите от алергии могат да облекчават симптомите. Когато го инсталирате, премахнете первази и да ги заменете на върха на новата повърхност. Това дава по-добро покритие и премахва всякакви пропуски, когато домашните косми се събират.

Котки и кучета не отделят голямо внимание на щорите, ако има пердета.

Котките обичат да изострят нокти върху нещо твърдо. Това включва най-добрия антични мебели. Дайте на животните, нещо друго да почешат лапите си и това да отвлече от ценните вещи. Длъжностите от нулата не са особено привлекателни, но те могат да бъдат поставени в шкаф от погледа, когато имате посетители.

Така че, можете да имате приятна обстановка и домашни любимци; те не са взаимно изключващи се. Това е всичко за днес, а вие самите може да се насладите на невероятна обстановка сега, че знаете как.

Научете повече и за почистване на тавани и мазета с depo;

Разберете и за kamion.bg, за почистване на дворове.

Scroll to Top