Комбинации от сини нюанси в интериора

Комбинации от сини нюанси в интериораСъчетанието на цветове за интериора може да е истинско изкуство. Когато става дума за няколко цвята, трябва да се съобразят някои правила. Когато обаче говорим за един десен, известно още като дюс, правилата са съвсем по-различни.

Този нюанс е трудно да се назова като един от най-популярните, когато става въпрос за дизайн на всекидневни. Направете вашите размествания в мебели и изградете интериора, както на вас се харесва. Може да потърсите хамали за почистване на мазета и тавани.

Най-успешната комбинация от синьо може да има следните съчетания:

Добавете бяло

Сама по себе си това е „царят на цветовете“. Той идеално се съчетава с всякакъв цвят и тон. Това прави по-изразителни и по-ярка. Кандидатствайте за дизайн в тези цветове и решете тези два проблема наведнъж. Първо – това е визуално увеличаване на стаята. Второ играе с контраста. Бяло и синьо прави по-ярки нещата. Така че е възможно да се поставя в стаята, която гледа към север и само по себе си е студено. Но в този цвят всяка една стая ще изглежда по-удобна. За по-малки стаи, би било по-добре да се поставя цвят на стените и тавана в съчетание със синьо мебели или други вътрешни части, например завеси. Да не се фокусира върху пода. Това може подчертае малкия размер на залата още повече. Вижте и повече за извозване с почистване на жилища от тук: http://obshtini.com/firma-pochistvane-izvozvane-sofia.

Добавете кафяво

Дизайнът, където има естествени нюанси на природата, винаги е добре дошъл. Добре може и да изглежда комбинация от естествено дърво с цвят синева. Тези два нюанса перфектно се допълват взаимно, тъй като един или втори е олицетворение на природата. Най-подходящ е в гориста в комбинация със синьо: тъмен орех; тъмен дъб; кестен; тиково дърво; махагон; череша.

Добавете зелено

В сянката на зелено няма да се откроява голяма разлика от сините, а по-скоро обратното. Той е в състояние да смекчи и най-наситен цвят, което му придава свойства като хармония, жизненост и дълбочина.

Добавете червено

Комбинацията с него не е за всеки. И двата цвята са много силни по отношение на психологическо възприятие. Ако все пак искате да подчертаете оригиналността на стаята, дизайнерите препоръчват да добавите към качеството бели тонове на катализатора. Това значително да смекчите цялостното възприятие на двата ярки цветове и дадете най-общ смисъл на вътрешното завършване. Не използвайте тези два светли нюанси в същото съотношение. Интериорният ансамбъл може да не е в двете основни партии. Нека един да бъде допълнение към друг. Има един малък дизайнерски трик: ако искате да придавате усещане за прохлада в интериора, а след това да направите доминиращо всичко в синьо и червено, то подобно допълване е идеално. И ако целта ви е да се добави малко топлина. Трябва да се внимава с избора на червен нюанс. Ефекта може да има обратното въздействие.

Добавете портокал или жълто

Портокаловият цвят в комбинация със синьо е рядкост, тъй като на практика изглежда ярко и смело. Неговата любов към природата, показва отрицание на власт, чувство за приключение и свобода на избор. Говорейки друг език, това е избор на стаята, в която живеем. Комбинацията от жълто или малко ярко, но също така е интересно от гледна точка на дизайна. Тя е по-подходяща за стаята на детето, защото този цвят комбинация стимулира въображението и активира творческия потенциал на детето.

Добавете бежово

Пастелните цветове са комбинирани имат меко изражение. Те са добре дошли във всяка стая. Всяка една комбинация с бежово може да се приложи успешно в уютен хол, спалня за релаксация, стая където се сервират храни. Тя създава мекота и топлина. Само в детския подобна комбинация може да изглежда скучно. Но това е въпрос на вкус. Научете за творен превоз, когато се налага да се местите или изхвърляте стари неща от дома.

Добавете черно

Тази комбинация винаги изглежда твърда за големи помещения или офиси. Ако черното не е доминиращ цвят, може да опитате този дует в стая с малки кадри. Този интериор ще изглежда елегантен, ако към него се прибави малко бежов цвят. След преразглеждане най-използваните цветови комбинации, сега може да се обмисли варианти за тяхното използване в интериор на дневните.

Scroll to Top