Видове кресла – кога и как да добавим в интериора

Модерната мека мебел, която масово присъства в домовете на българина е диванът и подвижните табуретки към него. Креслото сякаш е оставено на заден план, дори забравено. Но то все още има място в интериора.

Когато се отпуснете пред телевизора или с книга в ръка, на вас ви се иска да чувствате мекота, удобство, независимост. Нито на дивана, нито върху спалнята ще получите тези три неща едновременно. Креслото обаче, ви ги гарантира. Вижте топ съвети за избиране председателя на най-добрите ергономични.

Кресло в хола

То следва да е в стилистиката на останалата мека мебел, която присъства в интериора. Ако сте по-смели може да заложите на кресло с ярък дизайн, което да бъде акцента на стаята и рязко да се откроява от съвсем семплите ви останали мебели. Това е доста модерен подход през последните години.

Кресло в спалнята.

То е меко, топло, с възможност за разтягане и поставка за краката. Цветовете му са семпли и се намира в близост до малка масичка, на която да поставите любима книга и чаша вино.

Говорейки за видове кресла, няма как да пропуснем геймърското кресло.

То е ултра модерно и може да бъде поставено във всяка стая без значение интериора й. Само по себе си е класика и подхожда на всичко. Адаптирано е за прекарване на забавни часове пред малкия екран.

Офис кресло

Или казано с други думи вземете стола на шефа. То е най-високият стол в офиса, дизайнът му е семпъл, но за това пък от далеч крещи колко е скъп и удобен.

Scroll to Top