5 неща в почистването на детската стая

Преди старта на първият учебен ден всеки родител се старае детската стая да е готова. Организирането на нещата, внасяне на нови мебели, покупки и още какво ли не за старта на учебната година налага и големи разходи и реформи. За разлика от старта на втория учебен срок, където не се налага всички тези разходи. Въпреки това, може да разпределите задълженията си като родител на няколко етапа:

Ако до сега не сте имали време да организирате нещата, то сега е момента да го сторите. След края на най-студения сезон може да се отървете на време от всичко ненужно в дома. За целта потърсете фирма с хамали, която извозва: http://xn--80aa7ac7b.bg/%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B8-%D0%B2-%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F.

 

За това е и настоящата тема, която ще помогне бързо, лесно и ефективно да организирате дома в няколко стъпки.

  1. Навярно хаос цари през цяло лято и във вашата детската стая. Сега с общи усилия може да организирате бързо и ефективно бюра и шкафчета, легла. За целта набавете няколко по-големи кашона и в тях поместете всички стари тетрадки и учебни помагала, които вече няма да са необходими. Така спокойно детето ви ще има място в стаята да нареди всичко за новият учебен срок. Тук може да намете фирма за изхвърляне на старите мебели: http://smetishte.com/stari-mebeli-smetishte-sofia.

 

  1. Част от ненужните мебели – може да подарите или да раздадете на съседи и приятели, чиито деца са по-малки от вашите. Ако вашите малчугани са поотраснали, то сега може да оборудвате стаята им с по-практични неща и подходящи мебели за възрастта им.
  2. Чистката на детската стая – не бързайте да изхвърляте всичко на боклука. Прегледайте всяка вещ, мебел, предмет. От много стари неща могат да се направят съвсем нови, които да намерят приложение и в новия дом. Достатъчно е да имате малко фантазия и изобретателност. Иначе почистване, извозване от апартамент, жилище може да видите тук: http://fori.eu/star-apartament.

 

  1. Направете чистка и на гардероба – сега е момента да отделите всички омалели дрехи и да оборудвате детските чекмеджета с ново бельо, дрехи за старта на учебната година и всичко, което смятате за необходимо като начало на есента.
  2. Обърнете внимание и на вредните неща – във всеки дом има множество неща, които оказват влияние на здравето ни. Ето, защо е от значение, това, кога и как се съхраняват, както и къде биват оставяни. Сред вредни неща са влагата в дома, праха, застояването на храни и т.н. Предвидете всичко, което може да е в минус са здравословната среда на стаята на вашия ученик.

 

 

 

Scroll to Top