Какво можете и какво не можете да носите с кожени панталони

Съвместимостта на кожените панталони е почти същата като при обичайните панталони, включително класическите стилове. Най-важното е да вземете такива комбинации, които няма да изглеждат твърде провокативни.

Ето няколко нюанса за това:

 • Кожените панталони не трябва да се комбинират с парчета с блестяща текстура. Блестящите тъкани, пайети, мъниста също попадат в тази категория. Тях може да видите тук: http://otlichnici.com/2017/09/18/овладейте-изкуството-в-носене-на-коже.
 • Облеклото с дълбоко вдлъбнато деколте и други полупрозрачни парчета също трябва да се избягва, за да не се рискува с предозиране.
 • Ако не сте рокер, тогава наистина не трябва да взимате комбинации от всички кожи. Все пак можете да опитате кожените панталони с някои аксесоари като колани, обувки, чанти и кожени якета. Научете и 20-те правила за мъже от тук: http://east1.eu/2017/09/15/20-правила-за-мъжете.
 • Прав панталони изглежда страхотно в бизнес комбинации. Можете да завършите изображението с рокля или яке в кройка бизнес стил. Ако дрескодът на работното място не е строг, тогава можете да носите изрязани панталони с ботуши.
 • За случаен стил можете да изберете кожени панталони като незаменим елемент, който се съчетава с тениски, якета и къси рокли, включително и различни туники и парчета от този тип. Обувките могат да бъдат от всякакъв вид, но е по-добре да изберете високи токчета за по-добър ефект.
 • Стилът на страната е добра алтернатива за тези, които току-що са купили някои бежови или кафеникави кожени панталони. Може да завършите облика, с карирани ризи, деним ризи или ризи в естествени тонове. Кожените якета също ще завършат добре външния вид. В този стил с кожени панталони могат да се носят и каубойски ботуши, както и обувки, балетни пантофки и стандартни ботуши.
 • За вечеря или парти може да изберете някои удължени кожени панталони с корсет или връх от коприна. Това е може би единственият случай, когато можете да изберете малко блестящи неща, като използвате по-светли аксесоари и бижута.
 • За уличния външен вид може да опитате кожени панталони с дънкови парчета, които също комбинират с ярки тесни фланелки и комфортни мокасини или конфекционирани обувки, създаващи доста добра външности за разходки и пазаруване.
 • Недостатъчно шикозен външен вид може да бъде създаден и с буза с едно рамо и по-късо яке. За да не е прекалено спортна визията, може също да изберете някои кадифени части като връхни дрехи, украсени с пайети, мъниста и да завършите външния вид с токчета.
 • Съчетаването на кожени панталони с изкоп с леопардови отпечатъци ще създаде наистина смели образи, което ще ви превърне в центъра на вниманието навсякъде. Все пак, трябва да сте сигурни, че сте избрали черни панталони и ограничен брой аксесоари. Вижте тук: http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/damski-pantaloni/черен-панталон-rumena.
 • Стилни кожени гривни и други принадлежности, изработени от кожа, като джобни чанти в съчетания с кожените панталони, също опция.

Scroll to Top