Почистване дворове

Почистване дворове е неразделна част от един успешен имидж на компания или предприятие, както и гарантира удобни за живот жилищни площи в частни домове. Чисто, добре поддържаният двор е не само пазач на доброто настроение, но и удобно място за движение и безопасност. Всеки знае, че натрупванията на отломки често са огнище на различни инфекции и също така причиняват наранявания.

Всички представители на фирмата за почистване и извозване: http://www.izvozva.bg/цени-за-почистване-и-извозване-в-софия имат необходимия практически опит и арсенала с модерно оборудване. Те боравят с подходящ инвентар за събиране на всички отломки след рязане на дървета и храсти, косене на трева, изнасяне на строителни отпадъци от дворове и пр..

Те работят само с доказани и безопасни средства. Благодарение на това всяко почистване на територията бързо и приятно ще ви изненада с ефективността си. Изберете фирма, която се занимава с дворове около високи сгради до паркове и обекти на големи предприятия. Възможно е както да се изработи еднократният договор, така и да се изготви дългосрочен договор. В последния случай винаги ще бъдете сигурни за безупречния външен вид на своя сайт.

Зимно почистване на околния район

През зимата един от основните компоненти е почистването на района от сняг и отломки (пътеки, паркинги, двор, производствени обекти). В малките или труднодостъпни райони ръчният метод за снегопочистване е по-рационален. В други случаи се прибягва до механизиран метод, който осигурява висока производителност и ефективност. По искане на клиента отстраняването на снега се извършва както в рамките на конкретен обект, така и за неговия периметър. Качественото почистване на прилежащата територия през зимата е невъзможно без третиране на проходите с антиледни реактиви. Това предотвратява появата на лед и значително намалява риска от падане на хора или плъзгане на автомобили. Възможно е да се почистват пепелници и урни, да се сменят торбичките за боклук и т.н.

Лятно почистване на дворове

Сред основните дейности са почистване, събиране на боклук, отстраняване на прах и мръсотия с овлажнител от всякакви пешеходни покрития (плочки, асфалт, павета и т.н.) са включени и редица допълнителни услуги. Измиват се фасадите, прави се косене на тревата и грижа за цветните лехи.

В списъка с отделни услуги се включва и почистване на апартаменти с дезинфекция до износ на различни видове боклук (строителни, битови и твърди битови отпадъци). През лятото санитарното почистване на територията придобива особена неотложност, особено на места, където се намират хранителни предприятия или хранителни магазини. Нашите специалисти ще правят не само висококачествено почистване на контейнерите за боклук, но и ще провеждат целия комплекс за дезинфекция (дератизация, дезинфекция, дезинсекция) или, ако е необходимо, един от посочените видове.

Разходите за почистване в района се определят от много различни фактори. Вид на отломки, наличието на допълнителни услуги. Разбира се, тарифите за събиране и изхвърляне на големи по размер промишлени отпадъци ще бъдат малко по-високи, отколкото почистване на въпросните отпадъци глоби като паднали листа или фасове и хартия. Чрез нашите услуги клиентът придобива увереност в безупречната форма, бърза, естетическа и рационална работа. Няма нужда да поддържате персонал на чистачи, може само да плащате за конкретни услуги и постоянно отлични резултати.

Scroll to Top