Акцент над индивидуалността и усъвършенстването на старите неща

По някаква причина, чувайки думата „ремонт“, коленете ни се свиват и ръце разтреперват. Същото започва да важи и когато стане дума, колко време, усилия и пари ще погълне да актуализирате интериора на дома си?

Но днес ще ви кажем кои стилове интериор тази година ще бъдат не само модерни, но и ще се окажат бюджетни.

За актуализация или освежаване на интериора на дома може да получите евтин начин за разчистване на стар апартамент. Може ад научите как да украсите къщата.

Интериорни стилове, които ще бъдат модерни през 2018 г.

  1. Естественост и оригиналност

Не претоварвайте интериора, защото този стил се характеризира с минимализъм и простота. Добавете антикварни предмети или възстановете старите си мебели, защото вече знаете, че е по-добре да украсите къщата със собствените си ръце, отколкото да закупите дизайнерски дизайни за измамни пари.

Можете да използвате декоративна тухла, гредоред, стари метални мебели, да поставите тапети, които имитират всяка повърхност: от кожата или козината на редки животни до голите бетонни стени. Комбинирайте неприятните неща: груба тухла по стените и мека мебел в деликатни цветни цветове, необработено дърво и блясък от стъкло с мебели. Вашата цел е максимална близост до природата и трябва да се постигне чрез „надграждане“ на стари неща или имитации на древността.

  1. Комфорт и въздържаност, тежест и любов към природата

Отново ще говорим за простота и оригиналност: интериорът в скандинавски стил е на върха на популярността през 2018 г. В него се наблюдава хармония на прости линии и форми, максимално пространство, задължителна функционалност на всички мебели. Използвайте леки, тънки и елегантни детайли, разредете студените и естествени нюанси със светъл интериор или сувенири. Добавете в дома си повече растения в саксии на пода и первазите, по-малко внимание се обръща на декора на прозорци, предназначени дяловете в зонирането. Така интериорът на апартамента ще се преобрази драстично.

  1. Стил, създаден от самата природа

Най-сложните комбинации от цветове и текстури, които биха могли да бъдат използвате в интериора, могат да са в интериорния дизайн и стил. Сред тях може да доловите очарованието на гората и нежността на младата трева.

Сами се убеждавате, че всичко е възможно с минимални инвестиции и много креативност.

 

Scroll to Top