Къде грешите в СЕО стратегията

Можете да опитате, опитате, опитате и да прекарате времето си в обучение за да направите най-доброто за своя сайт, но има и по-лесен начин. Защо да правите опит-грешка, всеки пъти сайтът ви да страда от всичко това, след като има по-лесни начини: http://www.extremeseo.net.

Ако имате нужда от конкретен търговски резултат, грешките ще ви струват скъпо!

Ето и няколко заблуди по отношение сео оптимизацията, които е добре да вземате под внимание:

Мит №1 – Колкото повече ключови думи, толкова по-добре

Както вероятно сте разбрали, такива модели в SEO по принцип не работят. Тук Неговото величие е управлявано от баланс (и целесъобразност). Ето, защо това схващане е погрешно. Колкото по-широко е семантичното ядро, толкова по-добър е резултатът. Тук има две точки – директно ключови заявки сами и техният брой, както и разходите за тяхното популяризиране.

Що се отнася до броя на исканията, има някаква разумна идея в това. Но качеството винаги остава приоритет. Важно е не само да изберете за възможно най-голям брой заявки, но и да изберете подходящ.

Мит No2 – SEO е лесно.

Мнозина смятат, че работата по популяризирането на уебсайтове е само няколко действия, след като сте готови, можете да седнете и да чакате резултатите. Смята се, че тези две магически действия са – вътрешна оптимизация и външна оптимизация.

Те обаче включват много индивидуални конкретни действия, които оптимизаторът провежда през целия цикъл на работа с проекта. Грешка е да вярваш, че всичко се прави бързо и просто.

Мит №3 – „Аз самият“

Има категория хора, които никога не са достигнали статута на клиенти с професионални услуги. Самоуправлението и инициативата създават ужасни неща. По-добре е да заложите на професионален екип, вместо първо да оплескате всичко сами и след това да плащате на някой друг да го оправя. Ще струва много по-скъпо.

Мит №4 – Висок TIC

Разбира се, тематичният индекс на цитиране популяризирането на сайта не се намесва, но и не помага. Продажбата на връзки или общи впечатления за ресурса не е лоша, когато TIC е висок, но по никакъв начин не влияе на класирането на сайта.

Мит №5 – Сайтът е в топ 10

Единствените гаранции, които могат да ви дадат истински професионалисти, са финансови.

Когато трябва да смените смесителя ще повикате експерт, нали така?! По-логично е щом има проблем с водопровода да повикате специалист по ВиК, отколкото да наводните съседите. Така и със SEO.

Щом сайтът ви има проблем, потърсете адекватно решение и изберете професионална фирма с оптимизатори – eXtremeSEO.

 

 

Scroll to Top