Почистване на дворове и съвети от Izvozvane.Com

Почистване на дворове и съвети от Izvozvane.Com за удължаване на сезона на вътрешния двор до есента

Вътрешните дворове са идеални за летни събирания. Нищо не може да се сравни с барбекюто, попиването на слънцето и почивката с приятели и семейство! Забавлението не е задължително да свърши, когато листата започнат да променят цвета си. Ние от izvozvane.com искрено вярваме, че можем да превърнем вашия вътрешен двор в двор за четири сезона!

Ако все още подхождате с недоверие, последвайте ни в идните редове:

Тъй като приветстваме зимното време и сезона на ярката зеленина, много домакинства са привлечени от идеята да съхраняват и прибират своите мебели на вътрешния двор за сезона. Ние казваме: „Не бързайте толкова“. Увеличете продължителността на живота на вашата веранда или вътрешен двор, като превърнете любимото си място в уютно убежище, идеално за прекарване на есенните нощи навън.

  1. Идеи

Имаме няколко идеи, които могат да ви помогнат да превърнете вътрешния си двор в открито пространство за четири сезона! Започнете с почистване на дворове. Разбира се тази точка е на първо място и няма как да не минете през нея. Такова почистване е важно, за да няма разпиляна шума, клонки и съчки. Наред с това дворът ще изглежда много по-добре.

2. Отоплете вътрешния двор с огнище

Палещото лятно слънце може да си тръгва, заради сезона, но топлината все още може да остане. Ако мислим за есента, си спомняме миризмата на печени блатове над открит огън на вътрешния двор. Променете лятното си мислене, влезте в есенната си колекция от облекла и се отправете навън за някои страшни истории и този съвет за отопление на вътрешния двор.

Като добавите източник на топлина, можете лесно да удължите сезона на вътрешния си двор. Включването на огнище е отличен централен фокус за събиране и пиене на горещ шоколад или напитка с приятели или гости. Освен това огнището може да се използва през всеки сезон – което го прави идеално допълнение за превръщане на съществуващия ви вътрешен двор във вътрешен двор за 4 сезона!

  1. Осветете пространството

Дните стават по-къси със смяната на сезоните и времето става по-променливо. Добавянето на осветителни системи към вашето външно пространство, независимо дали в тухлените капачки, задните светлини или нанизани във вашето пространство е чудесен начин да направите вътрешния си двор по-приветлив.

Външните светлини добавят магическо изживяване към веранда или вътрешен двор. Навийте няколко дълги низа бели светлини около дървета, храсти или парапети, за да създадете мека светлина около границата.

Просто ги закачете на високо и украсете за повече настроение по време на здрач.

За да добавите есенно усещане към вашата маса на открито, използвайте колонни свещи в сезонни цветове – оранжево, червено и слонова кост. Такива може да са в прозрачни стъклени поставки, подчертаващи цветовете на променящите се листа.

  1. Добавете издръжливи външни мебели

Зимата може би е най-жестокият сезон в годината. И все пак, непредсказуемото време и постоянно променящите се температури през есента и пролетта също ще се отразят върху мебелите за вътрешни дворове, особено мебелите, които не са водоустойчиви.

За да извлечете максимума от вашето външно пространство, включете устойчиви на атмосферни влияния мебели като дълготрайна или полупостоянна характеристика, която да ви помогне да ги защитите от вятър, дъжд и сняг

Дръжте мебелите си за тераса в покрито пространство, за да ги предпазите от повреда и ги покривайте, когато е възможно, за да удължите живота им.

5. Добавете зеленина към двора

Добавете зеленина към вътрешния си двор, за да осигурите уединение и сянка, както и допълнителна зеленина и кислород, през цялата година. Включете растения, които остават зелени през цялата година, като вечнозелени, за да сте сигурни, че вашият двор има малко цвят, когато пейзажът започне да става кафяв.

Дървета като японски кленови са чудесен вариант за вътрешен двор за четири сезона. Такива осигуряват красив цветен дисплей, през есента и зимата. Винаги си струва да инвестирате в пространство, което може да използвате, през цялата година.

Искате ли да се насладите на вашето външно пространство тази есен и зима? Посетете https://www.izvozvane.com/pochistva-dvorove, за да наемете екип професионалисти, които знаят как да планират всичко. Те ще ви съдействат от Почистване на дворове, до това да превърнете своите мечти за двор 4 сезона в реалност. Свържете се още днес за безплатна консултация.

Scroll to Top