Как се извършва почистването на силно замърсени апартаменти – защо наемаме фирма

Неприятните усещания и дискомфорт се създават дори от малък слой прах, върху мебели или замърсяване от обувки на пода. Наистина разхвърляните и силно замърсени апартаменти като цяло не са подходящи за живеене. В тях винаги има неприятна миризма, нещата са разпръснати навсякъде, има насекоми или дори вредни гризачи.

Доста трудно е да върнете такива предмети в жилищно състояние, само професионални почистващи препарати могат да се справят с такова замърсяване. В този случай ще помогне професионално почистване на силно замърсен апартамент, което ще осигури чисто и комфортно състояние на помещенията, независимо от обема на работа и степента на замърсяване.

Почистване на силно замърсени апартаменти: процедура

Почистването след ремонт на апартамент или помещения със силно замърсяване ще бъде ефективно само ако се използва професионално оборудване, сертифицирани дезинфектанти с активна формула. Такъв арсенал ви позволява да завършите за един ден тези работи, която е почти невъзможно да направите сами за една седмица.

Почистване на силно замърсени апартаменти ще се изисква при асоциални хора, хора с психични заболявания или липса на постоянно местожителство, след грабеж или злополука.

Процесът на почистване на апартаменти със силно замърсяване включва няколко етапа:

Демонтаж и централизирано сметоизвозване.

Дезинфекция и антибактериална обработка на помещенията.

Почистване на корпусна и мека мебел, килими.

Обезпрашаване, почистване на всички видими повърхности.

Цени за генерално почистване на силно замърсен апартамент

„EVRO.CENTER“ предлага услуги по бързо почистване на различни обекти със замърсявания от всякаква сложност. Цените за общо почистване на апартамента ще зависят от площта на помещенията, обема на работата и желаната времева рамка. Може да разберете, колко струва почистването на апартамент с голям метраж или сложен ремонт, като се обадите или използвате формата за обратна връзка на страниците на този сайт: https://www.evro.center/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D1%88%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%B6%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%89%D0%B5. В почистването участват само професионални чистачи с положителни препоръки и успешен трудов опит.

Scroll to Top